BotCon 2012 – IDW en TFCC Panels

29-04-2012 Supreme Unicron

Transformers


De eerste belangrijke panels op BotCon 2012 dit weekend waren het IDW panel en die van de Transformers Collectors Club. Lees gauw verder wat zij te melden hadden!


IDW Panel
Het IDW Panel ging over de nu lopende series More Than Meets the Eye, Robots in Disguise en Autocracy. Ook werd er wat meer geteased over Regeneration One, waarvan binnenkort #80.5 van zal worden gereleased.

Bij MTMTE en RID is het in juli Decepticon en Dinobot maand. Grimlock zal terugkomen en we maken eindelijk kennis met de Decepticon Justice Division. In RID zal in #5 Sky Byte verschijnen en zullen we in #6 er achter komen wat Orion Pax tot nu toe allemaal heeft gedaan. Ook zullen er RID en MTMTE Annuals verschijnen in augustus/september. Een slide liet een gevallen Metroplex zien naast Hot Rod, dat belooft dus wat.Regeneration One zal zich 21 jaar na #80 afspelen. Hot Rod, Megatron en Ratchet zijn alle “pivotal” personages.

IDW zal ook met een nieuw boek komen dat alle Box Art zal verzamelen.

Foto’s SlidesPanel beschrijving 1, 2

TFCC Panel
De Collectors Club zal met een “figure subscription service” komen. Er is een aanmeldingsperiode van een paar weken, en je kunt dan in een keer betalen of in termijnen. Het is nog niet bekend wat de prijzen zijn. Als je slechts één figuur koopt zal het duurder zijn.

De aangekondigde figuren zijn:

- Breakdown (Repaint van BotCon Breakdown in G1 kleuren)
- Jackpot (Repaint van Animated Jazz)
- Scourge (Repaint van RTS G2 Optimus Prime)
- Slipstream (Repaint van TFP FE Starscream in Animated Slipstream kleuren)
- Circuit (Repaint van HFTD Axor)
- Ultra Mammoth (Repaint van Big Convoy in Ultra Magnus kleuren)[/list]

De nieuwe Club lidmaatschap freebie zal Depth Charge zijn, een repaint van HFTD Terradive.

Foto’s SlidesPanel Beschrijving 1, 2

Transfanclub.net is een fansite. Transformers en alle hieraan gerelateerde items zijn handelsmerk van Hasbro Inc en TakaraTomy