Transformers: Age of Extinction Evolution Two-Packs onthuld


Geplaatst door: Niv3k op 24-04-2014
Share |

cover.jpg

Er zijn officiële plaatjes verschenen op het internet van de Transformers: Age of Extinction Evolution Two-Packs. Dit is een concept waarbij er één G1 geïnspireerd figuur samen met een Transformers: Age of Extinction figuur verpakt zitten, om de evolutie van het karakter te laten zien. De verpakkingen van deze sets heeft voor de ene helft de G1 look, en voor de andere helft die van de nieuwe film. Op dit moment zijn er van twee verschillende Two-Packs plaatjes beschikbaar. Het gaat hier om de Dinobot Slug en Strafe Evolution sets. De G1 geïnspireerde Dinobots zijn de Dinobot Minicons van de Dark of the Moon lijn. Strafe komt met Minicon Rav, en Slug komt met Minicon Triceradon. Ben jij tevreden met deze sets? Praat erover in ons Transformers: Age of Extinction topic.

Klik hier voor de plaatjes!
1.jpg

2.jpg

2.5.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg


Takara Tomy Age of Extinction Grimlock en Slug in G1 kleuren


Geplaatst door: Niv3k op 24-04-2014
Share |

cover.jpg

Voor iedereen die de huidige kleuren van de Age of Extinction Dinobots niet mooi vind, is er nu een oplossing. Takara Tomy heeft officiële foto's op het internet gezet van Voyager Grimlock en Deluxe Slug (Slag) repainted in hun Generation 1 kleuren. De repaint van Grimlock is alleen te kopen als je alvast een bioscoopkaartje koopt voor Transformers: Age of Extinction (Transformers: Lost Age in Japan). Slug in G1 kleuren zal alleen te koop zijn tijdens de Japanse Transformers Expo van 9 tot en met 17 Augustus 2014. Het lijkt er dus op dat deze figuren exclusief voor Japan zijn en waarschijnlijk voor een (te) hoge prijs te koop aangeboden gaan worden. Discussieer met ons mee over deze en meer movie figuren in ons Transformers: Age of Extinction topic.

Klik hier voor de plaatjes!
1.png

2.png

3.png

4.png


Plaatjes van Masterpiece Prowl (MP-04) van Hasbro


Geplaatst door: Niv3k op 22-04-2014
Share |

Cover.jpg

In het computer systeem van speelgoedgigant Toys R Us zijn officiële plaatjes gevonden van de Masterpiece Prowl (MP-04) release van Hasbro. Op de plaatjes is de nieuwe verpakking design voor de Hasbro Masterpiece releases te zien, die wij al eerder zagen bij Soundwave en Acid Storm. Ook heeft Hasbro besloten om de nieuwe Masterpieces te nummeren, net zoals Takara dit doet. Voor zover lijkt het erop dat de Hasbro en Takara versies van Prowl niet met elkaar verschillen, op de doos na. Wanneer en voor hoeveel Hasbro's Masterpiece Prowl uit gaat komen is nog niet bekend.


Klik hier voor de plaatjes!
1.jpg

2.jpg

3.jpg


Eerste prototype plaatjes van MP-22 Ultra Magnus!


Geplaatst door: Niv3k op 22-04-2014
Share |

cover mooi.png

Met dank aan TAG Hobby hebben wij de eerste plaatjes van Figure King Magazine 195. In dit deel van het tijdschrift krijgen wij onze eerste blik op MP-22 Ultra Magnus. Zoals te zien op de plaatjes komt MP-22 met zijn trailer en kunnen er meerdere Masterpieces in vervoert worden. De tekst naast de foto's moet erop wijzen dat MP-22 geen witte repaint van MP-10 is met daaromheen de trailer armor. Volgens de tekst verandert hij inclusief zijn trailer naar één robot vorm. MP-22 Ultra Magnus moet rond December uit gaan komen voor een prijs van 19940 yen (Rond de 140 euro). Ga snel naar ons Masterpiece topic om te discussiëren over dit en meer Masterpiece nieuws!

Edit: Hogere resolutie van de afbeelding toegevoegd.

Klik hier voor de eerste beelden!
mp22 mooi.jpg


Fans Toys FT-05 Soar (Not-Swoop) en meer aangekondigd!


Geplaatst door: Niv3k op 21-04-2014
Share |

FTSoar.png

De Iron Dibots lijn van 3rd party groep Fans Toys zal worden versterkt met verschillende releases, laat het bedrijf weten. De Iron Dibots lijn is gebaseerd en in-scale met de officiële Masterpiece lijn van Takara/Hasbro. Het nieuwste lid van de Not-Dinobots is niemand minder dan Swoop. Fans Toys zal deze release bieden in de kleuren van het originele G1 figuur, en in de kleuren van de G1 cartoon. Ook heeft Fans Toys een teaser laten zien van de releases die na FT-05 Soar gaan komen. De teasers laten silhouetten van Snarl, Sludge en Grimlock zien. FT-05 en FT-05T Soar moeten in het derde kwartaal van 2014 uit gaan komen.

Klik hier voor de plaatjes en meer informatie

FT-05 en FT-05T Soar

Op de onderstaande plaatjes zijn CG plaatjes te zien van FT-05 en FT-05T Soar. Op de eerste twee foto's zijn FT-05 in G1 cartoon kleuren te zien en een plaatje uit de originele cartoon. Op Het derde plaatje is FT-05T in de kleuren van het G1 figuur te zien met daaronder een plaatje van het echte G1 figuur.

FT-05 (Cartoon accurate)

1.jpg

2.jpg

FT-05T Toy accurate

3.jpg

4.jpg

Fans Toys geeft aan dat deze plaatjes nog niet het uiteindelijke product voor moeten stellen en paint details af kunnen wijken. Ook is er aangegeven dat de uiteindelijke release met twee paar verschillende vleugels komt, een zilveren en een chromen. Vervolgens zal Sour die-cast bevatten en een stand (voor in zijn dino vorm) meegeleverd krijgen. De release staat gepland voor het derde kwartaal van 2014.

Prototype plaatjes

Natuurlijk zijn er niet alleen CG plaatjes vrijgegeven. Fans Toys heeft ook wat plaatjes van een prototype van de mold online gezet. Helaas heeft het figuur op deze plaatjes nog geen enkele kleuren, maar je kunt wel goed de details zien.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg


Teaser

Natuurlijk heeft Fans Toys nog meer in petto voor ons en heeft besloten om nog een teaser naar buiten te geven van toekomstige releases. Op het plaatje zijn silhouetten te zien van drie nieuwe releases. Aan de vorm van de robots te zien lijkt het erop dat de volgende releases onder de Iron Dibots lijn, Snarl, Sludge en Grimlock zullen zijn. Wat opvalt is dat Grimlock al een release heeft gehad in de originele Masterpiece lijn van Takara/Hasbro. Maar deze is niet in-scale met MP-10 (Optimus Prime) waar alle nieuwe Masterpiece releases dit wel zijn. Fans Toys heeft dus besloten om een nieuwe (waarschijnlijk verbeterde) Grimlock te produceren die wel in-scale is met de nieuwere Masterpieces. Wanneer deze toekomstige figuren uit komen is nog niet duidelijk.

11.jpg


TF4 Age of Extinction Teaser Trailer


Geplaatst door: Supreme Unicron op 05-03-2014
Share |


Toy Fair 2014: Age of Extinction


Geplaatst door: Supreme Unicron op 16-02-2014
Share |

aoe.jpg
Toy Fair was dit jaar het grote debut van de volledige Age of Extinction lijn. De lijn is min of meer opgedeeld in twee sublijnen, Robots in Disguise (alhoewel deze naam nergens op de verpakking staat), en Generations.
De RID figuren zijn gericht op de kids, met de nadruk op snelle en simpele transformaties, zodat kinderen in een handomdraai van een voertuig een robot hebben en zo ten strijde kunnen.
De Generations figuren zijn gericht op oudere fans en collectors en bevatten de traditionele Deluxe, Voyager en Leader class figuren.
Lees verder voor het overzicht, waar we in detail ingaan op de Generations figuren, en de RID figuren wat globaler behandelen.

Klik hier voor het overzicht
Display foto's: TFW2005, 2, Allspark, Seibertron, ASM

Generations Deluxe

Wave 1
aoe-deluxe-2.jpg
- High Octane Bumblebee (de zwarte classic Camaro)
- Crosshairs (de groene Corvette met de regenjas)
aoe-deluxe-1.jpg
- Slug (Triceratops)
- Scorn (Spinosaurus)

Wave 2
aoe-deluxe-3.jpg
- Drift (blauwe Buggati)
- Strafe (de 2-hoofd Pteradon (te zien in de teaser))
- Slash (Veliciraptor)

Officiele foto's

Generations Voyager

Wave 1
aoe-voyager-1.jpg
- Evasion Mode Optimus Prime (flat cab truck, G1 kleuren)
- Grimlock

Wave 2
aoe-voyager-2.jpg
- Hound
- Galvatron (de grijs zwarte truck)

Officiele foto's

Generations Leader

- Optimus Prime (hebben we al tijdens NYCC gezien)
aoe-leader-1.jpg

En Grimlock!
aoe-leader-2.jpg
aoe-leader-3.jpg

Officiele foto's

Robots in Disguise

En dan komen we voor al het spul voor de kids. We gaan de verschillende gimmicks langs:

Flip & Change
Figuren die met een handeling zijn te transformeren. Optimus zet je neer en je trekt aan een hendel. Bumblebee en Grimlock transformeren door hun armen vast te houden en ze dan rond te draaien.

(videos van The Allspark)

Officiele foto's

One-Step Changers
Figuren die met een simpele beweging omvouwen tot robot mode.
Officiele foto's

Mega Flip Bumblebee
Een grotere Flip & Change Bumblebee

Officiele foto's

Stomp & Chomp Grimlock
Het allergrootste Age of Extinction figuur ($80), hij komt met een kleine niet transformeerbare Optimus Prime. Grimlock is gemaakt voor interactie met de andere One-Step Changers.Verder hebben we ook nog Dinobot Riders (soort van Jumpstarters), en Power Battlers


Het werd tijd voor uw favoriete premiejager, yes?


Geplaatst door: Supreme Unicron op 16-02-2014
Share |

deathshead.jpg

Technisch gezien geen Transformers figuur, maar eigenlijk ook weer wel. Hasbro komt in de Marvel Infinite serie met een 3,75 inch figuur van de premiejager freelance peacekeeping agent Death's Head. Check de foto's op Seibertron


Toy Fair 2014: Generations


Geplaatst door: Supreme Unicron op 16-02-2014
Share |

gen.jpg
Generations gaat de komende tijd gewoon door, met een nieuwe size class erbij, de Leader class! Hasbro heeft ook nog een duidelijk gemaakt dan Generations dé collectors lijn is, en echt bedoeld is voor fans.
We hadden al een hoop namen gezien, maar nu dus eindelijke foto's erbij. De grootste onthullingen zijn Voyager Roadbuster en Sky Byte, en Leader class Jetfire

Klik hier voor het overzicht
Legends

genlegends.jpg

- Gears met Eclipse (Swerve remold)
- Acid Storm met Venin

En ondanks geruchten de laatste paar dagen, zijn de Legends dus niet gecanceled.

Officiele foto's

Deluxe

gendeluxe2.jpg

Figuren die binnenkort uitkomen die we al eerder zagen:
- Tankor
- Rattrap
- Crosscut

De wave erna:
gendeluxe1.jpg

- Windblade (de fan-built figuur)
- Jhiaxus (Armada Starscream remold)
- Nightbeat (IDW Bumblebee remold)

Een figuur die niet is getoond, maar wel vermeld, is Arcee, die zal veranderen in een auto net als de G1 versie. Chromia zal ook verschijnen.

Officiele foto's

Voyager

genvoyager.jpg

- Sky Byte
- Roadbuster

genvoyager2.jpg

Officiele foto's

Leader
Een nieuwe size-class voor Generations, de Leader class! Het eerste figuur is Jetfire. We weten ook al dat er een Megatron gaat komen, maar die is niet getoond.

genleader.jpg

Officiele foto’s
Display: TFW2005, Seibertron, Allspark


ToyFair 2014: Transformers: Rise of the Dark Spark


Geplaatst door: Supreme Unicron op 16-02-2014
Share |Een nieuwe game aangekondigd op Toy Fair


Social Media

Zoeken

Zoek naar oud nieuws: