Nieuwe serie Transformers: Robots in Disguise trailer!


Geplaatst door: Niv3k op 07-10-2014
Share |

Cover.png

Dit jaar staat vooral in het thema van de nieuwe film die binnenkort in Nederland op dvd en blu-ray uit komt. Volgend jaar staat er echter geen nieuwe film in de planning, dus verschijnt er een andere vorm van media omtrent Transformers. Een nieuwe serie genaamd Transformers: Robots in Disguise, welke niet te verwarren moet worden met de serie uit 2001 met dezelfde naam, kom in het begin van 2015 op Cartoon Network. Dit gaat een vervolg worden van Transformers: Prime met Bumblebee als leider van een nieuw groepje Autobots. In de trailer die vandaag online is gezet krijgen we een beeld van wat we kunnen verwachten. Wacht niet langer en kijk snel de trailer!

Klik hier voor de trailer!


MP-20 Wheeljack Release en Video Review


Geplaatst door: Niv3k op 20-09-2014
Share |

Cover.png

Vele van jullie zitten al lang te wachten op de release van MP-20 Wheeljack. De afgelopen dagen hebben verschillende mensen in Japan hem al mogen ontvangen. De nodige plaatjes en geschreven reviews zijn al een paar dagen online te vinden, maar een echte video review is er nog niet geweest. Tot vandaag tenminste want Youtube gebruiker OptimusPrimeSG heeft een video review geüpload. Voor degene die niet kunnen wachten totdat hun favoriete Autobot scientist bij hun thuis zal verschijnen is dit alvast een voorproefje. Echt lang zal het niet meer moeten duren voordat de eerste lading haul foto's op het forum te vinden zullen zijn. De officiele release datum van MP-20 Wheeljack is namelijk vandaag (20 september 2014) in Japan.

Klik hier voor de video review!


Angry Birds Transformers trailer en release datum


Geplaatst door: Niv3k op 29-08-2014
Share |

cover.png

Zoals sommige van jullie weten komt er een nieuwe crossover van de Angry Birds franchise aan. Dit keer met niemand minder dan de Transformers zelf. Voor het spel is zojuist een nieuwe trailer uitgekomen. In het spel moeten de Autobirds en Deceptihogs in sommige situaties samen werken om levels te voltooien. Maar Transformers zal geen Transformers zijn zonder rivaliteit tussen beide facties. Het leuke aan deze trailer is, is dat hij in de stijl van het intro van de G1 cartoon is. Geheel met vervaging in het scherm alsof het van een VHS komt. Het spel moet volgens de trailer op 15 oktober uitkomen voor iOS, Android en Windows Phone.

Klik hier voor de trailer!


Officiële foto's Dinobots Unleashed 5-Pack


Geplaatst door: Niv3k op 13-08-2014
Share |

cover.png

Er zijn al heel wat verschillende versies van de Age of Extinction Dinobots in omloop (o.a. Hasbro, Takara, SDCC, Black Knights), maar vandaag hebben wij officiële foto's van wederom een paar repaints van deze figuren. Het gaat dit keer om de Dinobots Unleashed 5-Pack. Deze box set geeft de Dinobots meer de kleuren zoals ze in de film te zien waren. In deze box set zitten: Grimlock, Scorn, Strafe, Slug en Slog. Het is nog niet bekend wanneer en voor welke prijs deze box set verkocht gaat worden.

Klik hier voor de plaatjes!
0.5.jpg

1.png

2.png


Nieuwe teaser plaatjes van Masterpiece Star Saber


Geplaatst door: Niv3k op 07-08-2014
Share |

cover.png

We hebben al een aantal prototype plaatjes gezien van Masterpiece Star Saber, maar vandaag hebben wij er weer twee interessante bij. Op deze plaatjes is de scale te zien van Saber en de gecombineerde vorm Star Saber. De plaatjes geven aan dat Saber even groot is als de MP-17 Prowl mold. Star Saber daarentegen is iets groter dan zijn originele G1 figuur. Als we dit G1 figuur dan weer vergelijken met MP-10 Optimus Prime zal Masterpiece Star Saber een stuk groter worden dan onder andere MP-10 Optimus Prime. In een interview met Hisashi Yuki (designer van Masterpiece Star Saber) geeft hij ook aan dat Star Saber een stukje groter is dan MP-22 Ultra Magnus. Wanneer en voor welke prijs Masterpiece Star Saber uit gaat komen is nog niet bekend.

Klik hier voor de plaatjes!
BuXA4EyCEAAodY8.jpg

image.jpg


FansToys FT-06 Sever (Not- Snarl) prototype plaatjes


Geplaatst door: Niv3k op 05-08-2014
Share |

cover.png

Third Party groep FansToys heeft een aantal plaatjes op het internet geplaatst van hun nieuwste en langverwachte figuur: FT-06 Sever (Not-Snarl). Dit figuur is gebaseerd op Snarl van de originele Transformers serie, ook wel bekend als G1. Sever is gemaakt in de stijl van de Masterpieces en moet in scale zijn met vorige releases van FansToys en uiteraard de originele Masterpiece figuren. De prototype plaatjes hebben nog geen kleur, maar het geeft ons wel een goed beeld van alle details die de mold van Sever heeft. FT-06 Sever moet volgens de planning van FansToys in het vierde kwartaal van dit jaar uitkomen. FansToys staat bekend om hun Masterpiece stijl Dinobots en veel van jullie zullen hun Scoria (Slag) en Soar (Swoop) kennen.

Klik hier voor de plaatjes!
1.jpg

2.jpg

2.5.jpg

3.jpg


Takara AD31 Ultimate Power Mode Optimus Prime prototype


Geplaatst door: Niv3k op 02-08-2014
Share |

cover.png

Vele van jullie zullen de Leader Class Optimus Prime van de nieuwe film al kennen of zelfs al thuis hebben staan. Takara heeft besloten om deze mold te verbeteren en hem zo movie accurate als mogelijk is te maken. Zo heeft AD31 een nieuwe hoofd, borstplaat, armen, voeten en zwaard. Hier blijft het niet bij want waarschijnlijk krijgt hij ook een face mask die te verwijderen is, extra wapens en mooiere verf. Het plaatje is wel van een prototype waardoor het mogelijk is dat de uiteindelijke versie er (iets) anders uit gaat zien. Deze versie van Optimus Prime is een Takara exclusive en zal rond November 2014 te koop zijn.

Klik hier voor het plaatje!
1.png


Nieuwe prototype plaatjes van Masterpiece Star Saber


Geplaatst door: Niv3k op 30-07-2014
Share |

cover.png

Voor het 30 jarige bestaan van de Transformers mochten mensen in Japan stemmen wat de volgende Masterpiece zou gaan worden. Onder de mogelijkheden waren onder andere Armada Optimus Prime, Dai Atlas en Cybertron Optimus Prime. De winnaar van de stemming is zoals we weten Star Saber geworden. Er waren al een klein aantal prototype plaatjes op het internet verschenen, maar vandaag krijgen wij er weer een paar voorgeschoteld. Voor wie Star Saber nog niet kent, hij komt voor in de Japanse serie Transformers: Victory. Op de plaatjes is te zien hoe het voorste stuk van de alt mode verandert in Saber. Ook is er een mogelijkheid dat de Brainmaster erbij zit, maar dit is nog niet bevestigt.

Klik hier voor de plaatjes!
Masterpiece-Star-Saber-01_1406711894.jpg

Masterpiece-Star-Saber-02_1406711894.jpg


SDCC 2014 Nieuwsoverzicht


Geplaatst door: Niv3k op 25-07-2014
Share |

Cover.png

Langzaam wordt de gekte rondom de nieuwe film minder en maakt Hasbro plaats voor nieuwe figuren. Ook dit keer hebben ze flink wat nieuws laten zien op het jaarlijkse evenement: SDCC (San Diego Comic-Con). Zo is onder andere de nieuwe serie die begin volgend jaar te zien zal zijn gepresenteerd. Veel figuren van de serie hebben we nog niet gezien, want daar zullen we in de komende maanden meer te zien van krijgen. De grote aankondiging die we hebben gekregen heeft te maken met de Generations lijn. Het grote thema daarvan in 2015 zal de "Combiner Wars" zijn. Hasbro gaat verschillende combiners uitbrengen die ook onderling nog van ledematen kunnen wisselen (Scramble City). Het is natuurlijk veel leuker om de figuren zelf te kunnen aanschouwen, dus wacht niet langer en lees snel verder!

Klik hier voor alle plaatjes!

Om het spannend te houden starten we met de figuren uit de nieuwe Transformers: Robots in Disguise lijn. Hasbro zet het plan van de One-Step Changers en andere makkelijkere Transformers voort en zullen ook in deze lijn aanwezig zijn.

1.png

De eerste One-Step Changers zullen zijn:

- Sideswipe
- Underbite


2.png

Dan is er ook een nieuwe soort makkelijke(re) Transformer, namelijk de Hyperchange figuren. De eerste Hyperchanger zal niemand minder zijn dan:

- Bumblebee

3.png

Dan gaan we nu over naar de wat moeilijkere figuren. Deze figuren zijn meer gericht naar de wat oudere kinderen. In deze lijn zijn de Legions ook weer van de partij en zullen dit de eerste zijn:

- Optimus Prime
- Strongarm


4.png

De oude vertrouwde Deluxe Class zal nu van naam veranderen naar Warrior Class. Het eerste figuur in de Warior Class zal zijn:

- Bumblebee

Vervolgens komen we aan bij het grote thema van volgend jaar: de Combiner Wars. De combiners zijn geïnspireerd door de originele serie G1, maar hebben toch wat (kleine) verschillen. Zo heeft elke combiner nu een extra Legend Class figuur die als een accessoire, wapen of als extra onderdeel zal dienen. De combiners zullen compleet "Scramble City" zijn wat inhoud dat een ledemaat van bijvoorbeeld een Autobot combiner ook op een Decepticon combiner past.

Superion_1406240711.jpg

De eerste combiner die volgend jaar uit gaat komen is niemand minder dan:

- Superion

5.png

6.png

Om Superion te vormen zijn natuurlijk de Aerialbots nodig. De figuren die Superion vormen zijn:

- Voyager Class Silverbolt
- Deluxe Class Air Raid
- Deluxe Class Alpha Bravo (Slingshot)
- Deluxe Class Firefly/Fireflight
- Deluxe Class Skydive


MENASOR-combined_1406238513.jpg

Een Autobot combiner kan natuurlijk niet zonder een Decepticon aartsrivaal en daarom komt die natuurlijk ook uit. De Decepticon combiner zal zijn:

- Menasor

7.png

8.png

Menasor bestaat uit de Stunticons welke de volgende figuren zijn:

- Voyager Class Motormaster
- Deluxe Class Dragstrip
- Deluxe Class Dead End
- Deluxe Class Breakdown
- Deluxe Class Offroad (Wildrider)
- Legends Class die borst vormt


Wat vind jij van de nieuwe figuren? Praat met ons mee in een van de volgende topics:

- Transformers: Robots in Disguise topic
- Transformers: Generations topic


Nieuwe serie Transformers: Robots in Disguise preview


Geplaatst door: Niv3k op 25-07-2014
Share |

rid.png

SDCC is weer in volle gang en Hasbro is ook van de partij. Ze hebben dit keer een preview clip laten zien met kleine fragmenten van een nieuwe serie die begin volgend jaar zal verschijnen. De serie gaat Transformers: Robots in Disguise heten en moet niet verward worden met de serie uit 2000 met dezelfde naam. De nieuwe serie zal een aantal jaar na de gebeurtenissen van Transformers: Prime afspelen en bekende karakters zullen dan ook in de loop van de serie terug keren. Wel zal Bumblebee de hoofdpersoon worden en zal Optimus Prime een aardig grote rol gaan spelen.

Klik hier voor de preview!


Social Media

Zoeken

Zoek naar oud nieuws: