SDCC 2014 Nieuwsoverzicht


Geplaatst door: Niv3k op 25-07-2014
Share |

Cover.png

Langzaam wordt de gekte rondom de nieuwe film minder en maakt Hasbro plaats voor nieuwe figuren. Ook dit keer hebben ze flink wat nieuws laten zien op het jaarlijkse evenement: SDCC (San Diego Comic-Con). Zo is onder andere de nieuwe serie die begin volgend jaar te zien zal zijn gepresenteerd. Veel figuren van de serie hebben we nog niet gezien, want daar zullen we in de komende maanden meer te zien van krijgen. De grote aankondiging die we hebben gekregen heeft te maken met de Generations lijn. Het grote thema daarvan in 2015 zal de "Combiner Wars" zijn. Hasbro gaat verschillende combiners uitbrengen die ook onderling nog van ledematen kunnen wisselen (Scramble City). Het is natuurlijk veel leuker om de figuren zelf te kunnen aanschouwen, dus wacht niet langer en lees snel verder!

Klik hier voor alle plaatjes!

Om het spannend te houden starten we met de figuren uit de nieuwe Transformers: Robots in Disguise lijn. Hasbro zet het plan van de One-Step Changers en andere makkelijkere Transformers voort en zullen ook in deze lijn aanwezig zijn.

1.png

De eerste One-Step Changers zullen zijn:

- Sideswipe
- Underbite


2.png

Dan is er ook een nieuwe soort makkelijke(re) Transformer, namelijk de Hyperchange figuren. De eerste Hyperchanger zal niemand minder zijn dan:

- Bumblebee

3.png

Dan gaan we nu over naar de wat moeilijkere figuren. Deze figuren zijn meer gericht naar de wat oudere kinderen. In deze lijn zijn de Legions ook weer van de partij en zullen dit de eerste zijn:

- Optimus Prime
- Strongarm


4.png

De oude vertrouwde Deluxe Class zal nu van naam veranderen naar Warrior Class. Het eerste figuur in de Warior Class zal zijn:

- Bumblebee

Vervolgens komen we aan bij het grote thema van volgend jaar: de Combiner Wars. De combiners zijn geïnspireerd door de originele serie G1, maar hebben toch wat (kleine) verschillen. Zo heeft elke combiner nu een extra Legend Class figuur die als een accessoire, wapen of als extra onderdeel zal dienen. De combiners zullen compleet "Scramble City" zijn wat inhoud dat een ledemaat van bijvoorbeeld een Autobot combiner ook op een Decepticon combiner past.

Superion_1406240711.jpg

De eerste combiner die volgend jaar uit gaat komen is niemand minder dan:

- Superion

5.png

6.png

Om Superion te vormen zijn natuurlijk de Aerialbots nodig. De figuren die Superion vormen zijn:

- Voyager Class Silverbolt
- Deluxe Class Air Raid
- Deluxe Class Alpha Bravo (Slingshot)
- Deluxe Class Firefly/Fireflight
- Deluxe Class Skydive


MENASOR-combined_1406238513.jpg

Een Autobot combiner kan natuurlijk niet zonder een Decepticon aartsrivaal en daarom komt die natuurlijk ook uit. De Decepticon combiner zal zijn:

- Menasor

7.png

8.png

Menasor bestaat uit de Stunticons welke de volgende figuren zijn:

- Voyager Class Motormaster
- Deluxe Class Dragstrip
- Deluxe Class Dead End
- Deluxe Class Breakdown
- Deluxe Class Offroad (Wildrider)
- Legends Class die borst vormt


Wat vind jij van de nieuwe figuren? Praat met ons mee in een van de volgende topics:

- Transformers: Robots in Disguise topic
- Transformers: Generations topic


Nieuwe serie Transformers: Robots in Disguise preview


Geplaatst door: Niv3k op 25-07-2014
Share |

rid.png

SDCC is weer in volle gang en Hasbro is ook van de partij. Ze hebben dit keer een preview clip laten zien met kleine fragmenten van een nieuwe serie die begin volgend jaar zal verschijnen. De serie gaat Transformers: Robots in Disguise heten en moet niet verward worden met de serie uit 2000 met dezelfde naam. De nieuwe serie zal een aantal jaar na de gebeurtenissen van Transformers: Prime afspelen en bekende karakters zullen dan ook in de loop van de serie terug keren. Wel zal Bumblebee de hoofdpersoon worden en zal Optimus Prime een aardig grote rol gaan spelen.

Klik hier voor de preview!


BotCon 2014 Nieuwsoverzicht


Geplaatst door: Niv3k op 22-06-2014
Share |

Cover.png

BotCon 2014 is weer in volle gang en ook dit keer heeft Hasbro een veelbelovende presentatie gehouden. Er zijn weer aardig wat nieuwe figuren aangekondigd die ik 2014 uit moeten komen. Hier bleef het natuurlijk niet bij want Hasbro heeft ons zelfs al figuren laten zien die in 2015 moeten verschijnen. Vrijwel alle lijnen zijn aan bod gekomen. Van Age of Extinction tot aan Generations zitten er in elke lijn wel wat nieuwe figuren. Wacht niet langer en kijk snel wat Hasbro voor ons in petto heeft en praat met ons mee in het nieuws topic.

Klik hier voor een overload aan nieuwe figuren!

26.jpg
Als allereerste komt er een nieuw figuur in de Hero Mashers Basic lijn: Jetfire. Hij moet uitkomen in wave 2 en zal met een nieuwe Rodimus Prime en Heatwave gereleased worden waar nog geen plaatjes van zijn.


18.jpg
Kre-O mag natuurlijk niet ontbreken en daarom komt Hasbro met de nieuwe Grimlock Unleashed set.


19.jpg

Met inspiratie van Transformers: Age of Extinction komen nu ook de Dinobot Riders. De Kre-O figuren eerste die onder deze lijn gaan uitkomen zijn Grimlock en Optimus Prime.


20.png
Als laatste van de Kre-O's komen er nieuwe Custom Kreons; wave 2 en 3. In wave 2 zitten:
- Bumblebee
- Crosshairs
- Galvatron
- Hound

In wave 3 zitten:
- Grimlock
- Scorn
- Slug
- Strafe


3.png

4.png

5.png

6.png
Vervolgens komen we aan bij nieuwe Transformers: Age of Extinction figuren in de One-Step Changers sub-lijn. Verrassend is wel dat er in deze wave(s) niet alleen maar karakters zitten van de nieuwe film. De nieuwe wave(s) bestaat uit:
- High Octane Bumblebee
- Prowl (Geïnspireerd door G1)
- Drift (Niet de Bugatti Veyron versie, maar een helikopter. Onduidelijk of dit iets met de film te maken heeft)
- Galvatron
- Megatron (Revenge of the Fallen versie)
- Steeljaw (Waarschijnlijk een wolf die bij Lockdown hoort)
- Strafe
- Rollbar
- Slug


7.png

8.png

9.png
Dan is er nog een meer kind georiënteerde sub-lijn: Power Battlers. Er zijn twee nieuwe waves gepresenteerd. Wave 3 zal bestaan uit:
- Galvatron
- Grimlock
- Lockdown
- Slug
- Snarl

Wave 4 zal bestaan uit:
- Junkheap
- Vehicon


21.png

22.png

23.png

24.png

25.png
Voor de nieuwe film heeft Hasbro ook besloten om wat Platinum Editions uit te gaan brengen. Het worden een aantal sets van meerdere figuren die onder andere mooiere paint apps dan de standaard releases hebben en bij een bepaalde scene in de film horen. Deze sets zullen bestaan:
- Autobots United Five Pack (Voyager Evasion Mode Optimus Prime, Voyager Hound, Deluxe Crosshairs, Deluxe Drift en Deluxe 2014 Bumblebee)
- Breakout Battle (Voyager Evasion Mode Optimus Prime met screen accurate kleuren, Rollbar en Vehicon)
- Age of Extinction Generations Leader 2-pack (Een Leader Optimus Prime met doorzichtig plastic en een repaint van Leader Grimlock die meer op de kleuren van de film moeten lijken)


1.png

2.png

10.png

11.png
Dan komen we aan bij de lijn die vele verzamelaars het meest zal interesseren: Generations. De Legends class zal een aantal nieuwe figuren bevatten. Hasbro heeft de Legends van 2014 én 2015 gepresenteerd. In 2014 gaan de volgende Legends uitkomen:

- Cliffjumper & Suppressor
- Nemesis Prime & Spinister

In 2015 gaan deze Legends uitkomen:
- Bombshell (Geen Hardshell meer :D)
- Powerglide
- Thundercracker
- Windcharger


14.png
Vervolgens zijn de Generations Deluxes voor 2014 gepresenteerd welke voor vele van jullie het hoogtepunt van BotCon zal zijn. De aangekondigde Deluxes voor 2014 zijn:
- Arcee
- Chromia


17.png
Ook heeft Hasbro nog een Age of Extinction Deluxe gepresenteerd onder de Generations lijn. Hij zit in dezelfde wave als Lockdown en de 2014 Bumblebee en zal zijn:
- Hot Shot


12.png

13.png
Een maatje groter zijn de Voyagers. Hasbro heeft twee Voyagers getoond waarvan er eentje in 2014 uitkomt en de ander in 2015. De Generations Voyager voor 2014 is:
- Brainstorm (Met Headmaster, zonder briefcase :P)

Voor 2015 zal dit zijn:
- Optimus Prime (...)


15.png

16.png
Als allerlaatste komt Hasbro wederom met iets waar fans al aardig lang op zaten te wachten: de Generations Leader Class. Deze class werd met volle trots gepresenteerd en menig fan zal begrijpen waarom. De Generations Leader Class figuren voor 2015 zijn:
- Megatron (Erg geïnspireerd door G1, maar met een tank mode)
- Armada Megatron


Wat vind jij van de figuren die Hasbro heeft aangekondigd? Praat met ons mee in het nieuws topic!


Officiële plaatjes van MP-21 en MP-22


Geplaatst door: Niv3k op 19-06-2014
Share |

cover.png

We weten nu al een tijdje dat MP-21 Bumble(bee) gaat worden en MP-22 Ultra Magnus. We hebben zelfs al een aantal prototype plaatjes van beide figuren gezien. Vandaag is het dan zover en krijgen wij via Amazon Japan onze eerste officiële plaatjes te zien in kleur. Op de plaatjes is de scale van beide figuren goed te zien in vergelijking met MP-10 Convoy (Optimus Prime). Bumblebee komt samen met het Exosuit en is een stuk kleiner dan Optimus Prime. Ultra Magnus daarentegen is weer een stuk groter dan Optimus Prime. Mp-21 moet in november dit jaar uitkomen en MP-22 december dit jaar.

Klik hier voor de plaatjes!
1.jpg

2.jpg

2.5.jpg

2,7.jpg

5.jpg

3.jpg

3.5.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

22.jpg


Age of Extinction "Dinobots" en "Invasion" TV Spots


Geplaatst door: Niv3k op 14-06-2014
Share |

Na een overvloed aan TV spots de laatste tijd kan vandaag natuurlijk niet ontbreken. Dit keer krijgen wij weer even twee nieuwe TV Spots voorgeschoteld. En ook deze TV Spots bevatten nieuwe beelden waar veel van jullie op zaten te wachten. De beelden kunnen zoals altijd als kleine spoilers worden ervaren, maar er wordt niks over het plot weg gegeven. Het is wel nog even wachten tot 3 juli voordat de film te zien zal zijn in de Nederlandse bioscopen.
Age of Extinction release datum vervroegd naar 3 juli


Geplaatst door: Supreme Unicron op 13-06-2014
Share |

aoe3juli.jpg
Goed nieuws, de Nederlandse release datum van Transformers: Age of Extinction is een week vervroegd! De nieuwe datum is 3 juli ipv 10 juli. Dit stond al een weekje op de Facebook pagina van Transformers de film, maar nu is ook de datum op Pathé aangepast.
Nog maar 3 weekjes dus!


Nieuwe langere TV Spot met veel nieuwe beelden


Geplaatst door: Niv3k op 10-06-2014
Share |

Er zijn de afgelopen dagen veel nieuwe TV spots op het internet verschenen, maar deze is wel heel speciaal. Dit keer is de TV spot niet 30 maar 61 seconden lang. In deze tv spot zijn nieuwe beelden van de mensen, maar ook van de robots te zien. Zo zijn Hound, Drift en Crosshairs in actie te zien. Kijk snel de nieuwe TV spot en maak je klaar voor de Age of Extinction!


Rusty Evasion Mode Optimus Prime figuur


Geplaatst door: Niv3k op 09-06-2014
Share |

cover.png

De nieuwe Voyager Evasion Mode Optimus Prime is een zeer gewild figuur. Volgens vele een van de betere, misschien wel de beste, Age of Extinction figuren. Het "probleem" is dat deze versie niet de kleuren heeft die in de film te zien zijn. Hij hoort een roest effect te hebben zoals te zien is in de trailers, maar hij komt in zijn G1 kleuren. Hier gaat nu verandering in komen. Toys R Us Japan gaat dit figuur exclusief uitbrengen in de kleuren van de film. Rusty Evasion Mode Optimus Prime gaat uitkomen op 10 augustus in Japan voor een prijs van 4999 yen, omgerekend 36 euro. Helaas is dit figuur in deze kleuren tot nu toe een exclusieve uitgave voor Japan wat het importeren duurder gaat maken.

Klik hier voor de plaatjes!
1.jpg

rustyprime2_1402287759.jpg


Transformeerbare pen van het merk Sentinel


Geplaatst door: Niv3k op 02-06-2014
Share |

cover.png

Mocht je altijd al een pen willen hebben die naast schrijven ook nog een kan transformeren, dan is nu je kans. Het merk Sentinel gaat in september van dit jaar een nieuw soort lijn lanceren in samenwerking met Transformers. Het gaat om een pen die kan transformeren naar een Optimus Prime figuur (en ook nog eens kan schrijven!). Naast de standaard Optimus Prime kleuren komt Sentinels ook met een aantal repaints later dit laat. De eerste repaint is een zwarte versie van Optimus Prime en de tweede versie is een witte Ultra Magnus. Beide repaints komen in oktober van dit jaar uit. Praat met ons mee over deze 'pennen' in het specifieke topic.

Klik hier voor de plaatjes!
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

4,5.jpg

5.jpg

6.jpg

7.5.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg


Speelduur Transformers: Age of Extinction bekend


Geplaatst door: Niv3k op 01-06-2014
Share |

baysplosion.png

Er gingen al langere tijd wat geruchten rond de speelduur van de nieuwe film. Zo zou de film de kortste in de Transformers movieverse worden met maar liefst een speelduur van 2 uur en 7 minuten. Nu blijkt dit toch niet te kloppen. Via het Twitter account van Michael Bay wordt het volgende bekend gemaakt: #transformers4 running time: 2 hrs 30 mins (without credits) #tf4 #Transformers #AgeOfExtinction. Transformers: Dark of the Moon was tot nu toe de langste Transformers film met een speelduur van 154 minuten. Als er ongeveer 7 minuten credits aan Transformers: Age of Extinction vast zitten komen we uit op een speelduur van 157 minuten. Het lijkt er dus op dat de nieuwe film ook de langste in de reeks gaat worden want de kans dat de credits korter zijn dan 4 minuten is erg klein. Wat vind jij van de speelduur? Praat met ons mee in het Movie forum.


Social Media

Zoeken

Zoek naar oud nieuws: