PC / Software topic

Voor alles wat met de PC, games en gameconsoles te maken heeft.
Gebruikersavatar
Vector Sigma
Personalities Creator
Berichten: 2390
Lid geworden op: 17 Dec 2005, 16:42
Locatie: AM-XXX-DAM

Berichtdoor Vector Sigma » 30 Jan 2007, 23:18

http://www.microsoft.com/downloads/than ... layLang=en



een linkie voor het testen van je pc..of ie Vista READY is....

ff downloaden , instaleren....

dan zie je al de plusse en minne van je pc....



mijn pc is vista ready ;)
Afbeelding

Gebruikersavatar
HellSpawn
So f*cking what!
So f*cking what!
Berichten: 7961
Lid geworden op: 18 Aug 2005, 21:18
Contact:

Berichtdoor HellSpawn » 30 Jan 2007, 23:52

Lol, zo eens proberen. Wdden dat mijne niet Vista ready is? Wl er wel bij zetten straks wat er ontbreekt aan mijn pc'tje. :lol:

EDIT: begon al goed, programma'tje werkt alleen onder XP SP2 of Vista zelf. Fatale foutmelding dus. :D

Een upgrade naar het gratis Linux begint steeds meer een goed idee te worden voor me. Heb geen zin om iedere 5 jaar een maandloon geld over te maken naar een software bedrijf dat ze van mij per direct moeten ontmantelen. Software pakket is nu al niet meer waterdicht, de eerste lekken waren slechts enkele uren na de release al gevonden.
Laatst gewijzigd door HellSpawn op 30 Jan 2007, 23:57, 1 keer totaal gewijzigd.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Generationone4ever
Natuurzuiver bier
Berichten: 2997
Lid geworden op: 24 Aug 2005, 20:04
Locatie: Arnhem
Contact:

Berichtdoor Generationone4ever » 30 Jan 2007, 23:56

HellSpawn schreef:Lol, zo eens proberen. Wdden dat mijne niet Vista ready is? Wl er wel bij zetten straks wat er ontbreekt aan mijn pc'tje. :lol:


Ik krijg die tester niet eens draaiende, ik mis SP2 :P
Afbeelding

Gebruikersavatar
cybermoon_on_the_run
Junkion Leader
Berichten: 1530
Lid geworden op: 21 Aug 2005, 19:04
Locatie: Open water
Contact:

Berichtdoor cybermoon_on_the_run » 31 Jan 2007, 00:01

ik heb vista allang liggen...maar doe er geen moeite naar nog....doen de games het nog wel met Vista?
Afbeelding

i am the rebel of them all!!!

Keiharde Transformers geilheid!
Rell Dell inc.
I create Stop motions with Transformers !!!

Gebruikersavatar
gerrutcamaro
Powermaster
Berichten: 5744
Lid geworden op: 01 Aug 2006, 19:15

Berichtdoor gerrutcamaro » 31 Jan 2007, 00:02

getest, ik mag basic :P

Gebruikersavatar
Dennis
Seeker
Berichten: 820
Lid geworden op: 09 Okt 2005, 18:20
Locatie: TILBURG!!!!
Contact:

Berichtdoor Dennis » 08 Feb 2007, 17:52

Weet iemand een goed programma waar je ook icons (pictogrammen) Mee kan maken?

Ik heb al een paar dingen proberen te downloaden, maar dat is telkens een virus of gewoon niets :S

Groeten dennis
Afbeelding

Sometimes nightmares are all that remain of our visions of the truth

Gebruikersavatar
LaserLock
Targetmaster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 19 Sep 2005, 20:31
Locatie: Nieuwerkerk aan den ijssel

Berichtdoor LaserLock » 08 Feb 2007, 18:25

Dennis schreef:Weet iemand een goed programma waar je ook icons (pictogrammen) Mee kan maken?

Ik heb al een paar dingen proberen te downloaden, maar dat is telkens een virus of gewoon niets :S

Groeten dennis
Ja dat weet ik zoek eens naar Banner maker pro 6 werkt bij mij prima
Afbeelding

Gebruikersavatar
Dennis
Seeker
Berichten: 820
Lid geworden op: 09 Okt 2005, 18:20
Locatie: TILBURG!!!!
Contact:

Berichtdoor Dennis » 08 Feb 2007, 18:38

cool :)

thanx! Ik ga zo eens zoeken

Mzzl Dennis
Afbeelding

Sometimes nightmares are all that remain of our visions of the truth

Gebruikersavatar
MegatR1n
Headmaster
Berichten: 2524
Lid geworden op: 23 Aug 2005, 20:22
Contact:

Berichtdoor MegatR1n » 11 Sep 2007, 09:11

Jongens, ik heb een probleem waar ik niet uitkom:

Ik heb Word NL 2007 geinstalleerd en alles werkt lekker. Alleen, als ik een regel getypt heb, en ik druk op "Enter" om weer aan een nieuwe regel te beginnen, dan slaat Word telkens steeds 1 regel over :s .
Ik heb (naar mijn weten) alles geprobeerd, maar ik zie wat over het hoofd ben ik bang...

Iemand een idee??? Ik krijg dus dit:


Transformers, more then meets the eye

blablablabla

blalalaal

Afbeelding

Gebruikersavatar
Shockwave
Minibot
Berichten: 241
Lid geworden op: 11 Jun 2007, 13:00

Berichtdoor Shockwave » 11 Sep 2007, 09:20

MegatR1n schreef:Iemand een idee??? Ik krijg dus dit:


Transformers, more then meets the eye

blablablabla

blalalaal


Probeer eens shift+enter of control+enter
Clarity of thought before rashness of action.
Afbeelding

Gebruikersavatar
MegatR1n
Headmaster
Berichten: 2524
Lid geworden op: 23 Aug 2005, 20:22
Contact:

Berichtdoor MegatR1n » 11 Sep 2007, 09:28

Shockwave schreef:blalalaal

[/i]

Probeer eens shift+enter of control+enter[/quote]

:thumbup:

Alleen is dit niet in te stellen, zodat dit altijd gebeurd??? Ik heb met mijn vorige Word geen problemen ermee gehad..

Thanks!
Afbeelding

Gebruikersavatar
Shockwave
Minibot
Berichten: 241
Lid geworden op: 11 Jun 2007, 13:00

Berichtdoor Shockwave » 11 Sep 2007, 09:40

start > stijl wijzigen > opmaakset > word 2003
Clarity of thought before rashness of action.

Afbeelding

Gebruikersavatar
MegatR1n
Headmaster
Berichten: 2524
Lid geworden op: 23 Aug 2005, 20:22
Contact:

Berichtdoor MegatR1n » 11 Sep 2007, 11:22

Shockwave schreef:start > stijl wijzigen > opmaakset > word 2003



:banaan:

Dit zocht ik!! Bedankt, zo kan ik tenminste weer verder.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Shockwave
Minibot
Berichten: 241
Lid geworden op: 11 Jun 2007, 13:00

Berichtdoor Shockwave » 11 Sep 2007, 12:46

MegatR1n schreef:
Shockwave schreef:start > stijl wijzigen > opmaakset > word 2003



:banaan:

Dit zocht ik!! Bedankt, zo kan ik tenminste weer verder.


Wat zou Megatron toch moeten zonder Shockwave ;)
Clarity of thought before rashness of action.

Afbeelding

Gebruikersavatar
Sunstorm
Moderator
Moderator
Berichten: 9335
Lid geworden op: 26 Sep 2005, 17:27
Locatie: Gehucht in Limboland

Berichtdoor Sunstorm » 26 Nov 2007, 22:44

Ik heb nu een kwestie. Het betreft Quicktime. Op de een of andere manier blokkeert mijn PC Quicktime. Probeer ik deze te deïnstalleren met als doeleinde om in een keer een upgrade te installeren, dan verwijdert mijn PC Quicktime niet maar installeert het juist. Quicktime heb ik nodig voor iTunes, voor mijn pas aangeschafte iPod. iTunes werkt niet zonder Quicktime jammer genoeg en het gaat mij alleen om de muziek.

Ik heb een Packard Bell met Windows XP, Pentium 4 > 2 GHz. Ik heb van de Apple site keer op keer de update van iTunes plus Quicktime geïnstalleerd. En steeds loopt Quicktime vast, en daardoor ook iTunes. :(

Wie o wie kan mij helpen?
Afbeelding


Terug naar “De Games en Computer hoek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast