Superlink 26

Samenvattingen van Superlink (JP Energon) afleveringen
Gebruikersavatar
HellSpawn
So f*cking what!
So f*cking what!
Berichten: 7961
Lid geworden op: 18 Aug 2005, 21:18
Contact:

Superlink 26

Berichtdoor HellSpawn » 14 Dec 2011, 20:38

Rodimus en de Autobots vinden Galvatron. Galvatron sluit de troonzaal af en ontsnapt voordat Rodimus in actie kan komen. Convoy die alleen door de gangen van Unicron loopt wordt aangevallen door Laserwave, Mirage en Nightscream. Wingsaber komt net op tijd om Convoy te redden. Samen vormen ze Wing Convoy in een poging de Decepticons te verslaan. Wing Convoy zoekt na het gevecht Rodimus op. Rodimus sluit zich definitief aan by Wing Convoy om het Autobot leger te versterken.

Mega Zarak en Roadbuster vinden Galvatron en gaan tot de aanval over. Roadbuster raakt in het vuurgevecht gewond. Galvatron doodt met zijn zwaard Mega Zarak. Hierna neemt hij de controle over Unicron weer over. Om Alpha-Q te dwarsbomen zendt hij een gigantische energon wave uit. Deze opent een poort naar een andere dimensie en begint de Autobots buiten Unicron op te slokken. Wing Convoy is net op tijd bij Roadbuster om te voorkomen dat Gavatron hem ook dood. Alpha-Q, Unicron en de aan Unicron ontsnapte planeten worden ook opgezogen.

De Autobots, die Unicron ontvlucht zijn, zetten op Roadbuster na de achtervolging in. Roadbuster gaat terug naar Cybertron. Arcee komt met versterkingen aan, en samen met Kicker, Misha en hun ruimteschip volgen ze Convoy.

Nieuwe Transformers: Wing Convoy.

Weer een moeilijke, weer wegens het niet hebben van ondertitels. Eventuele fouten in de verhaallijn haal ik er later wel uit als ik de volgende aflevering(en) gezien heb.
Afbeelding

Terug naar “Superlink Episode Guide”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast