Superlink 21: Giant riot! Laserwave.

Samenvattingen van Superlink (JP Energon) afleveringen
Gebruikersavatar
HellSpawn
So f*cking what!
So f*cking what!
Berichten: 7961
Lid geworden op: 18 Aug 2005, 21:18
Contact:

Superlink 21: Giant riot! Laserwave.

Berichtdoor HellSpawn » 28 Jun 2008, 16:25

Transformers Superlink 21: Giant riot! Laserwave.

Laserwave ontsnapt uit het gevangenis gebouw. Hij springt door een gat in de muur, valt naar beneden en komt in de ruimte van Primus terecht (Vector Sigma??). Convoy en zijn team vinden hem hier. Laserwave gijzelt een Autobot om uit de kamer te kunnen komen. Als hij buiten is, gooit hij de Autobot terug naar binnen om die vervolgens neer te schieten. Hij sluit Convoy en teamgenoten op in de kamer.

Laserwave roept Galvatron op om te vertellen van de Energon van Primus. Hij beraamt met Galvatron een aanval op Cybertron om die Energon te gaan gebruiken voor Unicron.

De Decepticons gooien een ruimteschip op het Energon Grid van Cybertron. Dit zorgt voor genoeg afleiding voor Laserwave om een toren van de Energon Grid te vernietigen. Daardoor ontstaat er een gat in de Grid, waar de Decepticons van buitenaf doorheen kunnen om Cybertron te bereiken. Laserwave en de andere Decepticons raken onderling in strijd. Galvatron blaast de aftocht voor alle Decepticons.

Kicker, Misha en Roadbuster samen met Alpha-Q en hun Unicron (het hoofd gedeelte) aan bij de afgesproken ontmoetingsplaats met de Autobots. Ook Rodimus komt hier aan met zijn 2 Autobots. Ze overtuigen Convoy om hun Unicron te gebruiken om Galvatron te verslaan.
Afbeelding

Terug naar “Superlink Episode Guide”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast