Pagina 1 van 2

Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 07 Jan 2017, 00:03
door Ramjet
Erg jammer dat het bestaan niet verder kan gaan, maar wel begrijpelijk. Kijk dagelijks op dit forum om te zien of er hier en daar nog een haultje of iets dergelijks gepost is.

Tot het moment dat het Forum officieel niet meer bestaat zal ik nog hauls blijven posten (zodra PhotoBucket weer werkt :-( ).

Voor nu iedereen (alvast) bedankt voor de leuke tijd hier en het delen van informatie over ons geliefde Robot ras van de planeet Cybertron! :-) :blabla: Dat we elkaar nog maar mogen treffen op meetings en dergelijke + heel wat mooie hauls en heilige gralen binnen mogen slepen! Al geloof ik dat dat vast goed komt! :thumbup:

Special thanks aan de Moderators & the big bad Hellspawn himself :rock:

PS: Kan een van de Mods hier a.u.b. een sticky van maken? :mrgreen:

Ramjet signing out from the Decepticon outpost

Afbeelding

^3 van mijn favoriete Cons^ :evilgrin:

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 07 Jan 2017, 10:51
door gerrutcamaro
Het blijft vanzelf bovenaan staan want niemand post meer :evilgrin:

Adieu :blabla:

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 08 Jan 2017, 19:08
door Gigatron
Ik blijf het zonde vinden.

"you'll never miss it...till it's gone"

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 08 Jan 2017, 21:21
door gerrutcamaro
Tja, de TF community is gwn niet zo ingesteld in NL dat een forum nog werkt, lijkt volledig vervangen door enkele facebookgroepen.

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 09 Jan 2017, 09:55
door ElekTriC
Wat jammer is want dat is lang niet zo overzichtelijk

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 16 Jan 2017, 11:01
door Niv3k
Erg jammer inderdaad. Mede door dit forum ben ik naar mijn eerste meeting gegaan, en deze heeft het verzamelen naar een hoger niveau gebracht :P

Bedankt iedereen voor de leuke tijd en laten we hopen dat het Nederlandse TF clubje nog lang zal blijven bestaan, ook buiten het forum om.

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 07 Feb 2017, 16:39
door HellSpawn
Heb zelf ook niets met Facebook groepen. Wordt een soort van gedwongen er lid van te zijn om nog enigzins betrokken te blijven bij het wereldje. Maar als Facebook morgen zulke hoge boetes gaat krijgen dat ze over de kop gaan dan hoor je mij niet klagen. Want uiteindelijk zijn ze net zo slecht en verdorven als Google en Micro$oft.

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 08 Mei 2017, 20:57
door AFCA
Jammer hoor. Ik ben zelf toevallig deze week weer eens aan komen waaien na een jaar of 7. Toendertijd mn collectie weggedaan, maar afgelopen week toch weer een G1 Optimus Prime en een Masterpiece optimus prime weijinag gekocht. Kon het toch niet laten :)

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 29 Jun 2017, 17:30
door HellSpawn
Het is niet anders. We gaan de laatste maand in. Eind juli is het definitief vaarwel. Merk wel, juist nu met de nieuwe film en ook vlak na Bots dat de hechtheid in de community ver te zoeken is nu iedereen op Facebook zit.

Voor de mensen die dit lezen en het nog niet wisten. We hebben een Transfanclub.net Facebook groep, dus verdwijnen uit het wereldje zal nooit gebeuren.

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 05 Jul 2017, 13:37
door Bonecrusher
Ik dacht: Laat ik maar weer eens kijken wat transfanclub.net aan het doen is. Jammer genoeg is de activiteit sterk achteruit gegaan want ik wilde weer eens iets posten. Ik heb hier een leuke tijd beleefd!

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 15 Aug 2017, 20:32
door Supreme Unicron
Eerdere berichtgeving meldde dat de site vanaf augustus op zwart zou gaan. Het is nu geregeld dat de site van de ondergang gered is! De site en domeinnaam zijn van eigenaar gewisseld en staan nu op een nieuwe host.

Hierdoor is de site voor de voorzienbare toekomst gewoon nog te bezoeken, al was het maar omdat het zonde zou zijn om 10 jaar Nederlandse Transformers geschiedenis verloren te laten gaan. En wellicht kunnen we in de toekomst de site ook nieuw leven in blazen.

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 16 Aug 2017, 17:45
door gerrutcamaro
Ik betwijfel of er nu nog veel mensen zullen komen ;)

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 16 Aug 2017, 19:06
door Supreme Unicron
gerrutcamaro schreef:Ik betwijfel of er nu nog veel mensen zullen komen ;)


Mee eens. Doel 1 was ook om puur het niet te laten verdwijnen. En als we zin/tijd/idee├źn hebben voor de toekomst zien we dat dan wel weer.

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 23 Aug 2017, 19:38
door HellSpawn
Ach, dit is altijd een beter en vriendelijker platform dan smoelenboek, toch? Daar wil je echt niet dat je kinderen op een zeker derderangs groepje terecht komen. Weet je zeker dat je ze daarna richting psycholoog kan sturen om alle ellende van daar te verwerken. Trauma's voor het leven.

Re: Vaarwel Transfanclub

Geplaatst: 23 Aug 2017, 21:10
door gerrutcamaro
Facebook is niet voor kinderen