Vraagje over Optimus Prime Armada versie!

De series Armada, Energon en Cybertron en hun Japanse versies; Micron Legend, Superlink en Galaxy Force
Gebruikersavatar
ElekTriC
Powermaster
Berichten: 5337
Lid geworden op: 21 Jan 2007, 19:35
Locatie: Kartonnen doos met internet!

Vraagje over Optimus Prime Armada versie!

Berichtdoor ElekTriC » 10 Feb 2007, 11:40

Ik wou even weten wat pcies die knop boven op Optimus Prime Vehicle mode doet.. Deze heeft het nooit gedaan en wil nu eindelijk maandag gaan kijken op school of ik dat kan fixen.. de battery die er in zit werkt nog wel.. getest met een een andere TF...

Want als ik die knop indruk dan komt er geen geluid (mocht dat er in zitten) en geen licht.. led lampje in de truck zelf brand niet...

dan heb ik het over deze optimus! En het bruine knopje boven op de truck

Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
optimus prime
Autobot Leader
Berichten: 1195
Lid geworden op: 23 Aug 2005, 15:04
Locatie: terneuzen
Contact:

Berichtdoor optimus prime » 10 Feb 2007, 12:11

als hij als superrobot staat kun je daarmee geluid activeren
autobots transform and roll out !!
Afbeelding

Gebruikersavatar
ElekTriC
Powermaster
Berichten: 5337
Lid geworden op: 21 Jan 2007, 19:35
Locatie: Kartonnen doos met internet!

Berichtdoor ElekTriC » 10 Feb 2007, 12:12

maar verder doet hij nix in vehicle mode?
Afbeelding

Gebruikersavatar
optimus prime
Autobot Leader
Berichten: 1195
Lid geworden op: 23 Aug 2005, 15:04
Locatie: terneuzen
Contact:

Berichtdoor optimus prime » 10 Feb 2007, 12:13

nop :lol:
autobots transform and roll out !!

Afbeelding

Gebruikersavatar
ElekTriC
Powermaster
Berichten: 5337
Lid geworden op: 21 Jan 2007, 19:35
Locatie: Kartonnen doos met internet!

Berichtdoor ElekTriC » 12 Feb 2007, 16:12

welk kleur moet het ledje geven van optimus in truck mode?? of brand die dan niet als je knop indrukt??? moet dat even weten want denk dat het ledje stuk is :(
Afbeelding

Gebruikersavatar
optimus prime
Autobot Leader
Berichten: 1195
Lid geworden op: 23 Aug 2005, 15:04
Locatie: terneuzen
Contact:

Berichtdoor optimus prime » 12 Feb 2007, 16:17

die brand niet
dat is alleen de sensor :P
autobots transform and roll out !!

Afbeelding

Gebruikersavatar
ElekTriC
Powermaster
Berichten: 5337
Lid geworden op: 21 Jan 2007, 19:35
Locatie: Kartonnen doos met internet!

Berichtdoor ElekTriC » 12 Feb 2007, 16:26

was da voor onzin dan -_- een ledje dat niet brand? :/
Afbeelding

Gebruikersavatar
Skywarp
Teleporting ex-Admin
Teleporting ex-Admin
Berichten: 2746
Lid geworden op: 18 Aug 2005, 21:29
Locatie: Nemesis

Berichtdoor Skywarp » 12 Feb 2007, 16:29

ElekTriC schreef:was da voor onzin dan -_- een ledje dat niet brand? :/

Don't ask us, ga klagen bij Hasbro. :P
Afbeelding

Gebruikersavatar
optimus prime
Autobot Leader
Berichten: 1195
Lid geworden op: 23 Aug 2005, 15:04
Locatie: terneuzen
Contact:

Berichtdoor optimus prime » 12 Feb 2007, 16:29

tja het is de enigste manier om een sensor te maken :)
autobots transform and roll out !!

Afbeelding

Gebruikersavatar
Supreme Unicron
Blendtron
Blendtron
Berichten: 4654
Lid geworden op: 23 Aug 2005, 12:43
Locatie: Schiedam
Contact:

Berichtdoor Supreme Unicron » 12 Feb 2007, 16:37

optimus prime schreef:die brand niet
dat is alleen de sensor :P


Nee, dat is de infrarood zender, de sensor zit in de trailer ;)

Dus het LED'je brandt wel, maar wij zien dat niet :P
Afbeelding
SU Domain - Transformers Toy Gallery's
Nu ook op Facebook!

Gebruikersavatar
ElekTriC
Powermaster
Berichten: 5337
Lid geworden op: 21 Jan 2007, 19:35
Locatie: Kartonnen doos met internet!

Berichtdoor ElekTriC » 12 Feb 2007, 16:49

nouja opgelost nu dus :) thx opti :D
Afbeelding


Terug naar “Unicron Trilogie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast